Ondervinders

Ondervinders helpen ervaren discriminatie bespreekbaar te maken en doen hun uiterste best de nodige veranderingen te brengen. We onderzoeken niet alleen, we gaan het ook ondervinden!

Nieuwe oren

Doel van Nieuwe oren is een duurzame bijdrage leveren aan de preventie van pesten en discriminatie binnen de gemeente.

Arbeidsmarktproject Rijk van Nijmegen Inclusief

Arbeidsmarktproject Rijk van Nijmegen Inclusief. Training, voorlichting en conferenties voor werknemers, werkgevers en studenten met het doel om inclusie en diversiteit op de arbeidsmarkt te bevorderen.

Democratiefabriek

Met enige regelmaat organiseert Vizier de Democratiefabriek voor het onderwijs. De Democratiefabriek is een mobiele interactieve tentoonstelling die kinderen en jongeren laat meemaken wat democratie is en inhoudt.

Dialoogtafel

Het doel van de Dialoogtafels is om nieuwe verbindingen te maken, dwars door de samenleving heen. Hierdoor kunnen nieuwe idee├źn, kansen en concrete projecten ontstaan die bijdragen aan samenhang in een stad of gemeente.

Horecadeurpanel

Onder de naam horecadeurpanel wordt concreet gewerkt aan een manier om toegankelijkheid voor iedereen binnen te vergroten, zodat iedereen zich welkom voelt in de horeca.

VAL-project

Medewerkers van Vizier screenen met grote regelmaat een aantal vacaturewebsites, omdat regelmatig personeelsvacatures geplaatst worden met daarin discriminatoire functie-eisen.

What’s Up?

De WhatsUp-meldlijn is speciaal ontwikkeld voor jongeren om op een gemakkelijke en eigentijdse manier incidenten van pesten en discriminatie te melden via WhatsApp of sms.