Ondervinders

Ondervinders helpen ervaren discriminatie bespreekbaar te maken en doen hun uiterste best de nodige veranderingen te brengen.

We onderzoeken niet alleen, we gaan het ook ondervinden!

Met ons team van ondervinders gaan we de straat op in uw gemeente. We staan bij de supermarkt, op de markt en het schoolplein. In gesprek met inwoners op straat, in het dorpshuis, de sportvereniging of op school over thema’s als discriminatie, participatie en
inclusie. Tijdens de gesprekken maken we gebruik van een semi-gestructureerde vragenlijst, waardoor we een goed beeld kunnen geven van wat er speelt in uw gemeente, onder uw inwoners. Zo krijgen we inzichten in beeld die u kunt gebruiken in beleidsvorming, projectmanagement en communicatiestrategie.

We halen de werkelijke verhalen op, van werkelijke mensen. Inwoners waarderen het als ze op een laagdrempelige manier worden betrokken bij grote thema’s in de samenleving. Door naar hen te luisteren en bij dit proces te betrekken kunnen wij u concrete bevindingen aanleveren. Dit zal helder vormgegeven worden in een overzichtelijk rapport.

Meer weten? Lees hier alles over Ondervinders
Of lees onze informatiefolder: Wij zijn ondervinders – projectinformatie