T.E.D.D.I. Training

In juni starten we met de T.E.D.D.I. Training.


Ben jij leergrierg en woon je in de gemeente Enschede? Meld je dan nu aan voor onze training om mensen te helpen in jouw omgeving die discriminatie ervaren.

De T.E.D.D.I. training staat voor “Training Ervaren Discriminatie Deskundig Inzetten”.

Samen met jou wil Vizier ervoor zorgen dat jij weer in regie bent en anderen kunt helpen! Waarom is dit zo belangrijk?

Vizier teddi training tegen discriminatie

Door meer inzicht te krijgen en te reflecteren op jouw eigen ervaring ga je leren hoe je anderen handelingsperspectief kunt bieden wanneer zij discriminatie ervaren. Zodat jij ze kan ondersteunen en uitleggen welke mogelijkheden ze hebben. Mensen die discriminatie hebben ervaren voelen zich vaak machteloos. Door handelingsperspectief te bieden krijgen mensen de regie weer terug!

Door de regie weer terug te pakken willen wij samen met jou dit probleem aanpakken.

We hebben een training ontwikkeld waarbij we jou leren hoe je mensen in jouw omgeving die discriminatie hebben ervaren kunt helpen. Hierdoor wordt het zichtbaar dat discriminatie nog steeds plaatsvindt. Daarnaast kan de overheid haar beleid hierop aanpassen. Door de meldingen kunnen we zien wat er in samenleving gebeurt. Dat is belangrijk om te weten.

Met jouw ervaringskennis op gebied van discriminatie, de communicatievaardigheden die jij hebt geleerd in de training kun jij anderen handelingsperspectief bieden en ondersteunen.


Meld je nu aan door een mailtje te sturen naar info@vizieroost.nl waarna je een bevestigingsmail ontvangt.

Start

  • De training start in juni 2022 zodra er voldoende aanmeldingen zijn.
  • (4 avonden van circa 1,5-2 uur) verdeeld over 2 maanden.

Tot gauw!