Inclusie in Overbetuwe: Doe Mee, Laat Je Stem Horen!

Woon of werk je in de gemeente Overbetuwe? En heb je ervaring met of ideeën over het thema diversiteit en inclusie? Dan horen wij graag van jou!  

In het stadsgesprek kun jij kwijt wat je wilt vertellen over de thema’s chronische ziekte en handicap, LHBTIQA+, culturele diversiteit en gelijkwaardigheid. In opdracht van gemeente Overbetuwe voert Vizier een gemeente-breed onderzoek uit op het thema inclusie. De gemeente wil er zijn voor iedereen die in Overbetuwe woont, werkt of verblijft. Jouw deelname draagt bij aan het vormgeven van een nieuw inclusiebeleid voor de gemeente. 

Alle inwoners van Overbetuwe zijn welkom tijdens het stadsgesprek. In het bijzonder zijn we op zoek naar ervaringen en ideeën van inwoners van kleur, LHBTIQA+ personen en inwoners met een chronisch ziekte of handicap en hun mantelzorgers. Maar ook werknemers of vrijwilligers bij organisaties, docenten, zorgmedewerkers, dorpsraadleden, jongerenwerkers en ondernemers zijn welkom. Hoe kun jij nog meer jezelf zijn? Waar kan de gemeente je mee helpen? Wat moet er echt anders?   

Het stadsgesprek vindt plaats op 13 december van 10:00 tot 11:30 

We horen graag van jou wat je hierover kwijt wilt. Dus heb je een ervaring, een goed idee, een inzicht, een bestaand initiatief of een mening over deze thema’s? Bij ons is ruimte voor jouw verhaal.   

Schrijf je in via
https://nl.surveymonkey.com/r/inclusie_overbetuwe. Ken je meer mensen die mee zouden willen doen? Stuur de uitnodiging dan door of deel het bericht op je socials!   

Wil je meer weten, heb je vragen, of komt de datum van het stadsgesprek voor jou niet uit? Neem dan contact op met het onderzoeksteam van Vizier via r.wiertsema@vizieroost.nl