Uitnodiging online toelichting LHBTIQA+ welzijnsonderzoek

Online bijeenkomst

Vizier heeft, in samenwerking met de Radboud Universiteit, dit jaar onderzoek gedaan naar het welzijn van LHBTIQA+ inwoners in Gelderland en Overijssel. Het rapport is op 20 oktober gepubliceerd. Graag nodigen wij alle geïnteresseerden uit voor de openbare presentatie van het onderzoek.

Hoe staat het met het welzijn van LHBTIQA+ inwoners van Gelderland en Overijssel?

Welke groepen ervaren de minste acceptatie? Ontwijken mensen bepaalde sporten?

Wat wordt er van gemeenten verwacht en hoe verschilt dit per omgeving?

En ervaren meer mensen een vooruitgang in acceptatie ten opzichte van 2019 of juist een achteruitgang? Deze vragen en vele andere worden beantwoord in het LHBTIQA+ welzijnsonderzoek 2021.

Onderzoekers van Vizier en Radboud Universiteit lichten het rapport toe. Verbreed uw kennis en doe inspiratie op met behulp van hun aanbevelingen. Uiteraard kunt u ook live (of via de chat) uw vragen stellen.

Welzijnsonderzoek LHBTIQA+

Het welzijnsonderzoek LHBTIQA+ is op 20 oktober uitgekomen. Dit is in opdracht van de provincie Overijssel en de provincie Gelderland uitgevoerd door Vizier in samenwerking met de Radboud Universiteit. Er is gekeken naar: acceptatie, (on)veiligheid, sport, religie en gemeentebeleid. Het onderzoek is een vervolg op het Samenlevingsonderzoek Oost-Nederland uit 2019.

Aanmelden

Klik hier om u aan te melden.

Voor de online bijeenkomst ontvangt u een e-mail met de Zoom-link,

om deel te nemen aan de online bijeenkomst.

Datum: dinsdag 2 november

Tijd: 15.00 tot 16.30 uur

Aanmelden kan tot en met maandag 1 november.