Beperkte bereikbaarheid Vizier door maatregelen COVID-19

Vizier volgt de richtlijnen van de Rijksoverheid om verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Vooralsnog zijn, in lijn met het advies om zo min mogelijk te reizen en sociale contacten te beperken, alle bijeenkomsten afgezegd. Grote bijeenkomsten met meer dan honderd bezoekers mogen sowieso niet doorgaan.

De kantoren van Vizier zijn tot nader order gesloten voor bezoekers. Medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Mogelijk duurt het iets langer voordat wij u kunnen doorverbinden of mogelijk moeten wij een telefoonnotitie maken.

U kunt ons natuurlijk ook altijd mailen. Onze medewerkers zijn op hun thuiswerkplek telefonisch en per e-mail bereikbaar. Ook kunt u een mail sturen naar Vizier: info@vizieroost.nl.

Het discriminatiemeldpunt van Vizier blijft gewoon bereikbaar. Meldingen kunt u doorgeven via deze website of neem contact op met een van onze kantoren. Een afspraak op kantoor met een van onze klachtenconsulenten is voorlopig niet mogelijk. Houd er ook rekening mee dat het soms langer duurt voordat we met uw klacht aan de slag kunnen.

Wij hopen dat u begrip heeft voor deze situatie.